Blogimme muutti siis Blogit.fi-osoitteesta tänne Vuodatukseen. Yksinkertaisesti tämä tuntuu kirjoittajaystävällisemmältä paikalta kuin tuo edellinen.

Roihu sai eilen aikaisen joululahjansa - pojalta lähti pallit. Tulihan tuota ratkaisua mietittyä moneen otteeseen, mutta en usko, että huumori olisi jatkossa kestänyt yhteiselon leikkaamattoman uroksen ja nartun kanssa. Vielä kun tuolla koiralla ei ole jalostukselle mitään annettavaa (hermojen ja toimintakyvyn puute), niin eiköhän ratkaisu ollut ihan oikea. Nyt vaan poitsu joutuu viettämään noin 10-14 päivää sairaslomaa.

Voinkin tällä hetkellä siis keskittyä suurimmaksi osaksi Viluun, joka tarvitseekin extrahuomiota nyt sairaslomani jälkeen. Sairaslomani aikaan meillä kyläili hieman vähänlaisesti ihmisiä, joten nyt sitten yritetään nähdä mahdollisimman paljon kaikenlaisia ihmisiä. Kaupunkikierroksia ollaan tehty tällä viikolla useita. Tytöllä on aikamoinen mörköikä päällä, vähän täytyy puhista kaikelle. Vieraiden ihmisten kohtaamisessa on selvästi epävarmuutta, joten onkin hienoa, että joululomaalla Viltsu saa varmasti kohdata koko liudan uusia ihmisiä... Tällä viikolla käytiin myös kentällä pyörähtämässä. Ekat viisi minuuttia tuolla meni mörköillessä (pimeä kenttä, paljon koiria ja ihmisiä), mutta sen jälkeen keskittyi ihan kivasti tekemään minun kanssani kaikenlaista pientä. Mitä nyt välissä aina katseli, että mitäs helkuttia nuo toiset koirat taas noin lähelle tuppaavat.

Huomenna tarkoitus olisi mennä yhden koirakon kanssa harjoittelemaan vain samalla kentällä touhuamista. Samalla ajattelin, että saan taas yhden uuden ihmisen syöttämään Vilulle lihapullia. :)
 
Tokon alkeissa ollaan mielestäni edetty ihan kivasti, vaikka mitään ihmeitä nyt ei olla vielä tehtykään. Vilu alkaa jo vähän hokasta noutavaa liikettä. Sivulla hakee vielä vähän sitä paikkaa, mistä nami irtoaa. Eteenistuminen toimii aika kivasti. Maahanmenon osaa käsiavulla. Seuraamista ollaan otettu vain muutamia askelia kerrallaan, tekee vähän liiankin innolla, joten en uskalla vielä kamalasti ottaa kyseistä liikettä (liimautuu jalkaan kiinni, joten pelkään kompastuvani siihen toisen kerran!).