Tänään sateisissa jälkitreeneissä Lea teki Vilulle jäljen, jonka pituus oli noin 200 metriä. Yksi kulma, vasemmalle kaareva loppu. Lean ehdotuksesta jäljelle laitettiin kuusi jälkikeppiä, jotta nähtäisiin, miten koira reagoi niihin. Olivat siis lainatut kepit, kun itse olen keppini vasta kerännyt, mutta en vielä ole päässyt sahailemaan. Se olisi sitten juhannuksen projekti.

Pääsin nyt testaamaan ensimmäistä kertaa jälkiliinaani, joka kyllä helpotti hommaa huomattavasti. x)  Vilu eteni tänään jäljellä hieman rauhallisemmin, muutamassa kohdassa lähti vähän suurpiirteisesti liian sivulle. Sitten taas alkoi jäljestää paremmin. Koira löysi viisi keppiä. Ei vielä osannut sen ihmeemmin niitä ilmaista, mutta selvästi innostui löydöistään. Seuraavaksi siis täytyy sahailla ne kepit, jotta päästään käyttämään niitä harjoituksissa.

Vilu nosti vähän kierroksia Lean autossa haukkuvista rotikoista ja koki sen takia Leankin jotenkin epäilyttäväksi. Otettiinkin lopuksi Vilulle hieman harjoituksia vieraista ihmisistä - otin seuraamista yms treenikavereiden ympärillä.