Jostain syystä viestitreeneihin ei tänään ilmaantunut meidän lisäksemme muut kuin Kiri-aussie omistajineen. Päätettiin jättää Vilun osalta toisen koiran kanssa juokseminen vasta seuraavaan kertaan, kun Eija on paikalla fiksumpana ohjaamassa meitä.

Otettiin siis Vilu ensimmäisenä. Ensimmäinen lähetys oli vielä sellainen, että koira näki pisteeltä B pisteelle A. Matkaa reilu 100 metriä. Koirahan pinkoi älyttömällä vauhdilla, joten otettiin siirtymä. Seuraavalla lähetyksellä koira ei enää nähnyt minua, mutta tuli hienosti luokse. Vauhti on vaan tosiaan niin hurja, että pelkään koko ajan tuon satuttavan ittensä johonkin.  Lisäksi tänään koira teki yhdessä luoksetulossa taas tuon vanhan hauskan temppunsa, eli alkoi hulluna hyppiä minua vasten. Koiran tullessa täytyy siis erityisesti keskittyä siihen, että tilanne rauhoitetaan kunnolla, ennen kuin koira lähetetään uudestaan.

Tämän jälkeen otettiin vielä pari lähetystä ja yksi siirtymä. Ei mitään ongelmia. Reissu siis meni hyvin, enkä usko, että koiralle tuleekaan esimerikiksi irtaantumisessa ihan heti ongelmia nyt, kun se on tajunnut jutun idean. Eniten pelottaa se hetki, kun selän takana on lauma muita koiria - meneekö siinä vaiheessa tilanne Vilulta yli, vai vieläkö jaksaa keskittyä? Jää nähtäväksi.

Ps. Jälkiliinani on Postissa odottamassa, jee! :)