Tänään oli taas vuorossa tokoilua Hukanhaudalla. Paikalla olimmekin vain minä Vilun kanssa ja walesinsprinkkunarttu omistajineen.

Aluksi paikkamakuu. 1 - 1,5 minuuttia, tein muutamalla välipalkalla. Välimatka koiraan noin 7 metriä. Vilu pysyi hyvin, vaikka vieressä ja kentän ulkopuolella oli hieman tohinaa.

Tämän jälkeen seuraaminen, 2 x kentän pitkä sivu (Joka nyt ei mikään älyttömän pitkä kuitenkaan ole, kun kyseinen kenttä on aika pieni. Noin 40 metriä?). Palkkasin koiran aina pitkän sivun jälkeen. Kontakti pysyi tänään oikein hyvin.

Seuraavaksi otimme seuraamista siten, että pitkän sivun aikana tuli viisi istumista toiseen suuntaan ja toiseen viisi maahanmenoa. Tämän jälkeen toiseen suuntaan viisi maahanmenoa ja toiseen viisi seisomista. Meni kyllä erittäin hyvin, mitä nyt yhden seisomisen aikana Vilu vetäisi peränsä ensin maahan.

Viimeiseksi otettiin vielä luoksetuloja. Jätin Vilun vapaaksi odottamaan ja se teki vauhdikkaat luoksetulot vilkuilemattakaan ympärilleen. Palkkasin pallolla, mikä olikin Vilusta tänään ihan superkivajuttu, kun noissa treeneissä ei ole olleet usein lelut mukana.

Lopuksi Vilu kävi moikkaamassa vielä ohjaajaamme Minnaa ja vaikutti jopa innostuneelta. Ilmeisesti Minna on päässyt Vilun suosikkilistalle. x)