Onpa vaan ihana aurinkoinen keli. Tällainen laiskamato ei toki saa tällaisilla keleillä juuri mitään hyödyllistä aikaiseksi, mutta molemmat koirat saivat kuitenkin hiukkasen omaa aikaa tänään.

Eli ensiksi suuntasimme Vilun kanssa kaupungille hengailemaan (todella aktiivista...). Ajattelin, että väkijoukon katseleminen tekisi tytölle hyvää. Istuimme aivan torin vieressä olevan puiston penkillä, jossa olikin mukavan vilkasta. Ohi kulki eri-ikäisiä ihmisiä, ajoneuvoja ja niin edelleen. Vilu ei stressannut moisesta ollenkaan, istuskeli ja makoili vain auringossa. Ainoastaan lähellä olevat pikkulinnut saivat Vilun kiinnostuksen osakseen, niitä olisi pitänyt päästä jahtaamaan... Lopuksi teimme pienen kävelyn joenrannalla.

Seuraavaksi kävimme vihdoin ensimmäistä kertaa tänä keväänä Roihun kanssa pyöräilemässä. Poika muisti homman hyvin, ja täytyy kyllä sanoa, että se ei koskaan ole niin hyvin kuulolla kuin pyöräillessä. Aluksi Roihu ottaa aina pienen spurtin laukalla, mutta tiputtaa nopeasti raville tai hitaalle laukalle. Lenkkimme ei ollut paria kilometriä pitempi, mutta loppumatkasta mentiin hyvin hidasta hölköttelyä. Keli oli sen verran lämmin, että taisi ottaa vähän Roippanan kunnolle.