Riikka (http://riikkanen.vuodatus.net/blog/) viskasi meitä haasteella.Koska tämä on lähinnä koiramainen blogi, niin vastaukset koskevatkin piskejä, eivät minua. :)

Eli homma toimii näin:

1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of you post and link to them.
5. Let each person know they´ve been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up.

 

1.) Roihu on pennusta lähtien harrastanut ihan karmeita nukkuma-asentoja. Näyttää ihan järjettömän pahalta, kun se nukkuu pää väännettynä ylöspäin tai tungettuna minun reppuuni tms. Pentuna se nukkui myös vesikupissaan, jossa oli vettä.

2.) Roihulla on kummallinen suhde lumiukkoihin. Sillä nousevat kierrokset välittömästi, jos se näkee jossain lumiukon. Roihun mielestä on maailman parasta rymähtää vauhdilla lumiukkoa vasten ja sitten tuhota se täysin.

Tänä vuonna teimme pikkuveljeni kanssa eläinkokeen - pikkuveli rakensi aukiolle kaksi lumiukkoa. Kävelimme tämän jälkeen koirien kanssa muina miehinä lumiukkojen ohi. Vilu ei välittänyt niistä mitään, mutta Roihu ryntäsi heti tuhoamaan molemmat.

3.) Roihua luullaan aina tytöksi kaikkialla. "Ja sehän oli narttu..."

4.) Vilu sukeltelee välillä vesikupissaan. Se hölmö tunkee koko kuononsa kuppiin ja puhaltelee kuplia. Vilu myös iskee mielellään koko päänsä lumikasaan.

5.) Vilu painaa jo nyt enemmän kuin Roihu 1-vuotiaana. :D (Eikä ole yhtään läski.)

6.) Vilu on useimmiten hyvin hiljainen koira, mutta  silti siitä lähtee vaikka mitä outoja ääniä Se puhisee äänekkäästi mennessään nukkumaan, kuorsaa onnessaan nukkuessaan ja vinisee joskus tyytymättömänä itsestään.

 

Ja haastetaanpa seuraavat:

 

http://wilwung.vuodatus.net/

http://xirithe.vuodatus.net/

http://azuricoyotes.net/

http://www.freewebs.com/ruskaagi/blogi.htm

http://www.freewebs.com/somatuulen/blogi.htm

http://iwory.vuodatus.net/