Päivän ohjelmassa oli esineruutu, pituutta n. 40 metriä, leveyttä n. 20 metriä. Laitoin vähän eri esineitä kuin eilen. Vilu poimi huivin, rukkasen ja yhden jälkikepin. Roihu taas yhden jälkikepin ja huivin. Pojalla oli selvästi enemmän intoa kuin eilen. Päästiin jopa lopettamaan tällä kertaa siten, että Roihu oli kunnon riekkumisfiiliksissä.

Laitoin illaksi jäljet muhimaan (ehtivät olla 4 tuntia). Vilulle suora n. 100 metriä, neljä keppiä ja loppupalkka. Tarkoituksena oli siis vain harjoitella keppi-ilmaisua. Sainkin koiran nostamaan kolme jälkikeppiä jarruttamalla reilusti kepin kohdalla ja kehumalla koiraa kovasti. Ilman nameja tosin tuo nenä on ihan liian korkealla. En tiedä, pitäisikö jäljen antaa olla vieläkin pitemmän aikaa ennen ajamista vai lisäisinkö nameja sinne tänne. Voisi myös testata jälkeä, jolla olisi hyvin tiheässä jälkikeppejä...

Roihulle hieman oikealle kaartava jälki, n. 100 metriä. Yksi testikeppi ja loppupalkka. Tunsinpa itseni taas tyhmäksi, kun koira kepin löytäessään nosti kepin heti ylös ja toi sen minulle. Olisi siis ehkä voinut Roippanallekin laittaa keppejä vähän enemmän. x)