Ollaan siis löhöilty viikko tekemättä mitään, kun olitiin taas kyläilemässä vanhempieni luona. Koirat ovat toki lenkkeilleet ja uineet päivittäin, mutta siinäpä se.

Tänään sitten Joensuuhun palattuani lähdin Vilun kanssa jäljestämään. Mukana oli myös eräs toinen, ja teimme toisillemme jäljet. Vilulle n. 200 metriä pitkä kaari oikealle. 4 keppiä. Samanlainen jälki siis kuin viime viikollakin, mutta kaartui eri suuntaan.

Senhän siitä sitten sai, että ylienerginen Vilu syöksyi jäljen alun ihan hillittömänä. Se yritti jahdata vielä jotain lähellä olleita lintujakin. Ensimmäisessä kaarteessa se sitten alkoi saada aivojaan takaisin, ja nosti kepin. Loppu jäljestä meni hieman paremmin, ja yhteensä keppejä sitten nousi taas kolme neljästä. Tuolle koiralle ei seurakoiran rooli sovi sitten yhtään. Täytyykin yrittää keksiä sille tulevalle viikolla reilusti toimintaa...

Jäljen jälkeen otin vielä vähän tokoilua. Se sujuikin paremmin. Seuraaminen oli tänään oikein hyvää ja innokasta. Kaukot sujuivat samoin ok. Jäävissä oli alkuun hieman takkuamista, mutta parin toiston jälkeen homma alkoi toimia.