Pari edeltävää päivää ovat täällä itärajalla olleet melkoisen kylmiä. Koiria lähes 20 asteen pakkaseet eivät ole tuntuneet häirinneen, mutta itse en ihan niin innokkaasti lähde ulkoilemaan kuin normaalisti... Tänään sitten käytiin rämpimässä ihan kunnon metsälenkki, kun pakkasta ei enää ollut kuin muutama onneton aste.

Vanhempieni luona kyläily teki selvästi hyvää Vilun sisäsiisteydelle, sillä nyt tuo ei enää juuri tee tarpeitaan sisätiloihin. Roihukin oppi aikoinaan samalla tavalla sisäsiistiksi, vaikka sen aikana stressasinkin asiasta paljon enemmän, ja kiikutin pentua pihalle joka välissä.

Roihua olen tarkkaillut kovasti tuon kastraation jälkeen, ja jos nyt en täysin kuvittele omiani, vaikuttaa jätkä minusta jo tässä ajassa rauhoittuneen jonkun verran. Ruokahalu on myös parantunut huomattavasti, mikä ei haittaa yhtään. Roihu on aina ollut ihan järjettömän kranttu, mutta nyt se tyhjentää kiltisti ruokakuppinsa ilman turhia pohdintoja.

Jotenkin tässä toivoisi, että talven yli onnistuttaisiin rämpimään pian kevättä kohti, jotta pääsisi koirienkin kanssa puuhailemaan enemmän.