Tänään otettiin lenkin päätteeksi pientä tokoilua Vilun kanssa. Seuraaminen ja käännökset olivat tänään hieman innottomat. Täällä Suonenjoella iskee aina jokin kummallinen vetämätön olotila, ja näköjään sen saa tartutettua koiraankin. x)  Kyllähän tuo seurasi, mutta ei yhtä säpäkästi kuin normaalisti. Selvästi Vilukin on ollut tänään jotenkin väsähtänyt, johtuneeko Suonenjoesta vai lämpötilasta, en tiedä. Luoksetulo oli kuitenkin hyvä niin kuin normaalistikin. Mutta jäävät liikkeet onnistuivat tänään paremmin kuin normaalisti. Istuminen oli jo melko nopea, ja seisomaankin jäi ilman mitään hiippailuja tai pyllyn iskemistä maahan, jes jes. Maahan saa vielä hyvin selvät avut. Voisi alkaa vähän lieventää näitäkin, mutta olen nyt koittanut olla noissa selkeä, koska koira on välillä alkanut sotkea maahanmenoa, istumista ja seisomista keskenään. Lopetettiin treeni näihin, eikä alettu edes tänään sekoilla sen noutamisen kanssa. Voin hyvin masentua noutoyritelmien kanssa jonain muuna päivänä...

Niin ja nyt meilläkin on sitten ikioma wubba! Isäpuoli halusi ostaa tänään Vilulle jonkun lelun, ja koska olen nähnyt Rinin leikkivän niin monesti haltioituneena omalla wubballaan, oli valinta aika helppo. ;)  Näyttäisi, että Vilukin tykkää omastaan kovasti.

Loppuun vielä mittailun tulokset: Vilu 25,7 kg ja säkä noin 56 cm(mitta näytti 57, mutta saattoi hieman heilahtaa) ja Roihu 23 kg (nyt alkaisi paino olla kohdillaan).