Ylläri pylläri, taas laahaavat päivitykset jäljessä. Jotain on kuitenkin taas puuhailtu tälläkin viikolla.

Sunnuntaina oli vuorossa tokotreenit Hukkiksella. Mukana myös espanjanvesikoira ja berninpaimenkoira. Päivän teemana oli pääasiassa seuraaminen ja käännökset. Pääasiassa Vilun seuraaminen oli oikein hyvää. Vasemmalle käännöksiin saatiin vähän parannusta, kun otin selvän pysähdyksen aina ennen kääntymistä. Otettiin myös luoksetuloa rivissä. Vilu päätti taas vaihteeksi kokeilla juoksemista päin, mutta onneksi sentään tällä kertaa törmäsi aika matalalle, eikä enää pompannut päin naamaa.

Alkuviikosta otin molemmille koirille jäljet. Aluksi Vilulle oikealle kääntyvä jälki, jolla kaksi pitkää suoraa ja yksi kulma. matkaan noin 150 m. Keppejä neljä. Koira nosti kepeistä kolme, höselsi taas aika tavalla. Roihulle vasemmalle kääntyvä n. 200 metriä pitkä jälki, neljä keppiä. Koira nosti taas kaikki kepit ja eteni hyvin hitaasti ja rauhallisesti. x)  Noo, mikäpä kiire.

Parina päivänä ollaan otettu myös esineruutua. Vilulle 3 tai 4 esinettä, Roihulle 1 tai 2. Vilu on selvästi edistynyt, sillä osaa jo paremmin haravoida koko aluetta. Olen pyrkinyt jättämään mahdollisimman monta esinettä ihan takareunalle, jotta koira oppisi tekemään tarpeeksi syviä pistoja. Roihu hallitsee homman, jos haluaa. Hyvänä päivänä etsii oikein nätisti, joten olen yrittänyt pitää nuo harjoitukset oikein nopeina ja hauskoina. Luulen, että kolmellakin esineellä ehtisi jo tylsistyä.


Juoksemassa ollaan sitten käyty myös muutamana päivänä. On se kyllä vaan kivaa. :)