Elli karjakoirineen on taas kyläilemässä Joensuussa, joten olimme taas innolla lähdössä treenailemaan tokoa porukalla. Mukana Elli ja Katla-karjis sekä Aija ja aussiet. Paikkana Pielisveden koulun hiekkakenttä.

Otettiin koirat yksitellen. Kentän laidalle ajautui hengailemaan noin 10 teiniä, joten saatiinpa samalla niistä hieman häiriötä. Vilulle otin ensin hieman seuraamista käännöksineen. Meni suht hyvin, vaikka kyllähän tuo taas vähän haisteli namikättä, että eikö täällä nyt oikeasti ole mitään.

Seuraavaksi jäävät liikkeet, jotka menivätkin varsin hyvin seisomista lukuunottamatta, jossa jouduin antamaan kaksi käskyä ja koira silti hipsi askeleen tai pari.

Luoksetulo oli ensimmäisellä kerralla vauhdikas, toisella pari ensimmäistä askelta olivat lönkötystä, joten otin itse muutaman juoksuaskeleen taaksepäin - näin tuli koiraankin ihan eri tavalla vauhtia.

Kaukoissa seisominen ei ollut tänään kyllä mitenkään tyylipuhdas, siinäkin koira otti ainakin yhden askeleen eteenpäin. Istuminen ja maahanmeno olivat paremmat. 

Pyysin Elliä viemään narupallon n. 30 metrin päähän koirasta, ja otin lähetyksen eteen. Vilu sinkosi kyllä vauhdilla, mutta alkoi vasta perille päästyään alkoi ajatella, että no mitäs täältä nyt pitäisi löytää. Se nosteli jotain roskiakin maasta, mutta ei. Uuden lähetyksen jälkeen paikalla hetken pyörittyään pikku-blondi onnistui sitten lopulta löytämään pallon, jee. ;)

Otin Vilulle myös hieman seuraamista ja istumista aivan Ellin vieressä. Vilu ei ollut erityisen kiinnostunut Ellistä, mutta siinä vaiheessa, kun Elli alkoi rapistella taskujaan, Vilu tunki viereen kerjäämään nameja.

Treenien jälkeen käväisin Ellin äidin luona kylässä ihastelemassa somia corgivauvoja sekä suurta ihastustani Mio-karjista. :)