Hovikuvaajamme Sanna on muuttanut Tanskaan, mutta nyt hän on kyläilemässä taas täällä Joensuussa, ja sovimme kuvaustreffit. Kävin Jaamiksella tutkimassa eri reittejä ja etsimässä sopivaa kuvauspaikkaa, ja samalla tuli rämmittyä koirien kanssa pari tuntia siellä sun täällä. Lopulta löydettiin hyvin pieni aukea paikka, johon aurinko paistoi esteettömästi.

Sannan saapuessa seurueineen pistin Vilun odottamaan autoon, ja päästin Roihun moikkaamaan ensin. Kyllähän Roihu Sannan tuntui muistavan ja pomppi taas ihan hillittömästi (Kummasti se aina unohtaa olevansa aikuinen. Ja jörö!). Vilun annoin ensin rauhoittua hihnassa, ennen kuin päästin piskin vapaaksi. Kertaalleen tuon piti haukahtaa, mutta se tuntui olevan vain jonkinlaista äänenavausta, jonka jälkeen Vilu ei kiinnittänyt juurikaan enää huomiota näihin uusiin ihmisiin. 

Kuuma sää sai koirien kielet roikkumaan polvissa, ja muutenkin tehotiimi oli varsin vetelä. Yritin huijata koiria juoksentelemaan, mutta tulokset olivat melko huonoja. Saa siis nähdä, millaisia kuvia Sanna sai aikaiseksi. Kuvat tulevat nähtäville sitten tulevaisuudessa, kun Sanna saa ne laiteltua koneelle. :)  Kiitokset jo etukäteen!