Tälle päivälle oli tiedossa ukkosmyrskyä, joten koko aamun jännitin sitä, tulisiko minun ja Aijan tokotreenit onnistumaan ollenkaan. Mutta keli näyttikin koko päivän aivan mahtavalta, mitä nyt välillä muutama pilvenhattara eksyi taivaalle.

Suuntasimme siis Kanervalaan koulun kentälle. Aluksi otettiin käsittelyyn Vilu. Otin muutaman paikallaanolo harjoituksen (istuen, maassa, seisoen). Ei ongelmia pysymisessä. Tämän jälkeen ihan vähän seuraamista käännöksineen. En jaksaisi edes kirjoittaa, että vasen ei edelleenkään ole niin sujuva kuin haluaisin (tönäisen koiraa), mutta muuten ok. Luoksetulo hyvä. Jäävissä liikkeissä jouduin toistamaan käskyn pari kertaa. Otettiin myös kertaalleen kaukokäskyharjoitus, (maahan-seiso-istu) ja se meni ihan ok.

Sittenpä oikeastaan vain viskoin Vilulle palloa, ja kyllähän tuo alkaa tuoda sitä minulle jo melko hyvin. Vielä vaan useammin haluaisin pallon suoraan käteen. Otin pallon avulla myös lähetyksen eteen, ja kyllähän Vilu toki lelulle pinkoo. :) Otin myös noutokapulan kehiin. Vilu kantoi sitäkin ja varsinkin juostessa oli aivan riemuissaan kapulastaan.

Viimeiseksi paikkamakuu häiriökoirana Rini. Välimatkaa koiraan noin (5-7 metriä (pitensin välissä matkaa) ja pari välipalkkaa. Kesto yhteensä kenties noin minuutin tai jotain sinnepäin. Pysyi hienosti.

Tämän jälkeen Aija treenasi Rinin kanssa ja sitten haettiin kentälle kaikkien pellejen kuningas, herra karvakasa. Roihun kanssa lähinnä leikittiin, välissä muutama sivulletulo jne. Roihu innostui jonkun verran patukasta (vaikka se ei ollutkaan Roihun suosikkivauvapatukka, jonka Vilu meni silppuamaan) ja yritti kovasti tyrkyttää sitä myös Aijalle, joka pääsi Roihun suosioon. :D  Oli todella kiva huomata, että pariin otteeseen Roihu innostui aika tavalla leikkimään. Tosin siihen vaadittiin hieman riekkumista omistajaltakin, mutta ei se mitään... Roihun kanssa ainakin saa nauraa, jos ei muuta. :D